pixel
Меню
Кошик

Дизайн камінів: вибір стилю RSS Feed

12 Jan Білий камін в інтер'єрі - сучасна тенденція total white
0 24430
C тиль total white - відома тенденція в дизайні інтер'єру. Успіх цієї тенденції  пов'язаний з популярністю інтер'єрів в скандинавському стилі . Скандинавському стилю притаманні такі риси: світ..
30 Sep Каміни в сучасному стилі
0 17294
Огляд останніх тенденцій в дизайні сучасних камінів Популярні стилістичні напрямки Мінімалізм, хай-тек, конструктивізм В даний час найпопулярніші стилі в камінобудівництві - мінімалізм, хай-тек, конст..
30 Sep Каміни в класичному стилі
0 8169
Класичний стиль в інтер'єрі зародився ще в кінці 16 століття, як данина античним традиціям візуальної естетики. З ним асоціюються урочистість, гідність, респектабельність. Класичний стиль - для спокій..
30 Sep Каміни в рустикальном стилі
0 7401
Рустикальний стиль, його ще називають стилем кантрі, відрізняється деякою грубістю і акцентом на використанні натуральних матеріалів в малообробленій формі: дерева - у вигляді масивних колод і балок, ..
04 Oct Тенденції в дизайні камінів
0 7108
Ключовим моментом в еволюції людства стало відкриття вогню і способів його отримання. З тих пір, цивілізація розвивалася стрімко, а можливості, що стали доступними з відкриттям вогню, дозволили досяг..
14 Oct Каміни в іспанському стилі
0 5359
Іспанський стиль в дизайні камінів охоплює широкий спектр різних стилів, включаючи надихаючі регіональні різновиди з усього світу. В результаті, термін «іспанський стиль» має різне значення для різн..
14 Oct Каміни в будинках знаменитостей
0 3827
Одним із джерел натхнення і нових ідей для каміна у вашому домі може служити знайомство з дизайном камінів в будинках знаменитостей. Будь то зірка телебачення або кіно, професійний атлет або рок-спів..
Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)
Для покращення користуванням сайтом ми використовуємо файли cookie. Деталі тут. Щоб продовжити, просто натисніть "Прийняти".