Класичний стиль в інтер'єрі зародився ще в кінці 16 століття, як данина античним традиціям візуальної естетики. З ним асоціюються урочистість, гідність, респектабельність. Класичний стиль - для спокійних і солідних людей, що віддають перевагу традиції понад модою.

Камін в класичному стилі відрізняє наявність П-образного порталу, зазвичай з мармуру, іноді з дерева або чавуну, а також колони та барельєфи. Дизайн може бути строгим і прямолінійним, з геометричним візерунком або квітковим орнаментом. У свою чергу, квітковий рельєф може бути простим або підкреслено розкішним, як рококо.

Фотографії нижче - каміни, побудовані нашими фахівцями. Всі фото з об'єктів в Київській області, на етапі будівництва.

Одноколірний мармуровий портал виглядає більш стримано. Простий геометричний мотив, прямі кути дозволяють вписати мармуровий камін не тільки в класичний інтер'єр з позолотою, а й поєднувати з сучасним стилем.

Каміни на фото нижче, навпаки, нам замовили для класичного інтер'єру, тому вибір клієнтів зупинився на контрастних поєднаннях світлого і темного, з золотистим відтінком мармуру і складної різьбою.

Якщо ж вам імпонує холодна краса мармуру, але інтер'єр приміщення, де ви плануєте встановити камін, більш сучасний, рекомендуємо звернути увагу на мармурові каміни, представлені в статті "Каміни з мармуру" на нашому сайті.