pixel
Меню
Кошик

Сучасні печі RSS Feed

07 Apr Обираємо дизайн печі на дровах
0 21739
Одна з основних функцій печей на дровах - естетична, і, швидше за все, ви оберете піч за дизайном, в рамках тієї чи іншої цінової категорії. Доброю новиною є те, що майже в будь-якому дизайні є велик..
09 Apr Камін або піч: що обрати?
0 14176
Говорячи про каміни на дровах, можна виділити два основних типи конструктивних рішень. В залежності від конструкції, розрізняють каміни і печі (печі-каміни) Камін Піч (піч-камін) Піч з камі..
27 Mar Вибираємо піч на дровах: на що звернути увагу?
0 14101
Піч на дровах або камін на дровах може стати просто незамінним в якості альтернативного опалення для вашого будинку або дачі під час відключення газу або електрики. Крім практичної функції, піч або ка..
03 Apr Піч для опалення: як вибрати
0 9437
Одна з причин, з яких люди купують піч - це можливість використовувати її в якості альтернативного джерела опалення. Чи можна опалювати будинок за допомогою печі на дровах? Безумовно, можна, якщо поту..
08 Apr Обираємо піч: чавунна, сталева або кахельна?
0 8475
Якщо ви замислюєтеся про камін в своєму будинку, і ваш вибір припав на піч на дровах - компактну окремо стоячу конструкцію, наприклад, як на фото вище, ви не могли не помітити усього розмаїття моделе..
08 Apr Погляд дизайнера: інтерв'ю з Майєю Баклан
0 7501
Майя Баклан - засновник інтер'єрної студії MAYA BAKLAN (раніше - Неєвроремонт). В інтер'єрах, реалізованих за її проектами та опублікованих в Houzz, HIS, HQRoom, Archello, Elle Decoration та інших..
20 Mar Огляд німецьких печей-камінів Spartherm
0 6588
Німецькі печі від топового виробника камінів Spartherm відрізняються сучасним дизайном, інноваційними технологіями і, звичайно ж, високою якістю, яка проявляється в найдрібніших деталях - чи то механ..
Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)
Для покращення користуванням сайтом ми використовуємо файли cookie. Деталі тут. Щоб продовжити, просто натисніть "Прийняти".